Bedankt allemaal voor uw interesse in onze blog!

In de eerste echte maand voor onze blog AfiTaC.com (na 3 maanden van opstarten), hebben we de volgende resultaten behaald:

  • 9 nieuwe publicaties in april in vier talen (Engels, Frans, Portugees en Nederlands)
  • Ongeveer 1100 verschillende bezoekers
  • 2700 gelezen pagina’s
  • Uit bijna 100 landen, voornamelijk geconcentreerd in de “NW-ZO band” (van Canada tot Nieuw-Zeeland): de blauwe landen in de bovenstaande kaart
  • Met het grootste publiek uit Nederland (130), Verenigde Staten (108) en Frankrijk (91)

Het meest succesvolle bericht was: “Bedankt, FIDIC, voor deze uitleg omtrent de met FIDIC “Rainbow Suite” (editie 2017) geïntroduceerde wijzigingen“, met 543 paginaweergaven en meer dan 100 “likes” in de FIDIC-groepen.

De series van publicaties gingen over de volgende onderwerpen:

  • Internationale standaardcontracten zoals FIDIC en Wereldbank
  • Contract Risk Scoring
  • Contractonderhandeling, technieken en beste praktijken (bijvoorbeeld win-win)

In april was de serie rond ‘Contract Risk Scoring’ bijzonder populair met de volgende publicaties (in totaal 481 paginaweergaven):

De tool TRaCRs – Tender Risk and Contract Review system – werd veel gebruikt (177x) voor het analyseren van de commerciële en contractvoorwaarden van aanbestedingen en projecten met 20 vragen en met als resultaat de Contract Risk Scoring en een rangorde van de risico’s per onderwerp bij aanbestedingen of projecten.

LinkedIn was de belangrijkste externe interface. Onze LinkedIn-pagina is gestaag gegroeid naar 59 volgers. Een speciale dank aan deze volgers voor hun interesse om meer publicaties te ontvangen.

Er is nog veel ruimte voor verbetering in onze sectie Q & A (vragen en antwoorden) waar tot nu toe slechts enkele vragen werden gesteld. We moedigen allen aan om ook gebruik te maken van dit deel van onze website.

Conclusie: April heeft een enorme groei voor deze blog over internationale aanbestedingen en contracten opgeleverd. Hij bestaat in vier talen: in het Engels bestaan ​​veel vergelijkbare informatiebronnen. Ook in het Frans zijn er meerdere waaronder www.contractence.fr onze favoriet is. In het Portugees en het Nederlands lijken we een leegte te vullen, wat een extra motivatie is om deze taalgemeenschappen te bedienen (Brazilië, Portugal, Mozambique, Angola, Nederland, België enz.).

Blijf ons lezen! Maak onze website één van uw favorieten in uw browser; volg ons op onze LinkedIn-pagina of op Twitter; en als u een artikel op prijs stelt, laat het ons dan weten door een “like” of een “comment” te geven of het te “delen” met anderen. U kunt ook contact met ons opnemen om gastblogger te worden.


1 reactie

De blog over contracten - "AfiTaC.com" - update over de laatste 6 maanden - AfiTaC.com · 1 november 2018 op 16 h 47 min

[…] voortgang van deze blog over contracten, “Afitac.com”. U kan die publicatie lezen door hier te klikken. Bent u nieuwsgierig om te weten hoe deze blog zich verder ontwikkeld […]

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *