AfiTaC is dé blog over commerciële & contractuele onderwerpen voor de Project industrieën (Bouw, Infrastructuur, Olie & Gas, Energie & Hernieuwbare Energie, Watervoorziening & Sanitatie, enz).

Deze pagina vergemakkelijkt uw toegang tot geselecteerde “beste” publicaties binnen onze Contract Management Blog.

U kunt ook gebruik maken van de “Zoek”-balk in het menu om gemakkelijk informatie te vinden over specifieke onderwerpen.

Klik hier om toegang te krijgen tot onze beste publicaties over FIDIC.
Klik hier om toegang te krijgen tot onze beste publicaties over Onderhandelen.
Klik hier om toegang te krijgen tot onze beste publicaties over Risico Management.
Klik hier om toegang te krijgen tot onze beste publicaties over Aanbesteden.
Klik hier om toegang te krijgen tot onze beste publicaties over Contractbeheer.
Klik hier voor toegang tot onze beste publicaties over alternatieve geschillenbeslechting.

Over AfiTaC

AfiTAC.com is de blog over commerciële en contractuele onderwerpen voor bedrijven in de Project industrieën (Bouw, Infrastructuur, Olie & Gas, Energie & Hernieuwbare Energie, Watervoorziening & Sanitatie, enz). Het doel is het stimuleren van reflectie, bijleren, convergentie naar evenwichtige contracten en positieve geschillenbeslechting. U kunt zich op onze nieuwsbrief abonneren door te schrijven naar “newsletter@afitac.com”. U kunt ook connecteren op onze LinkedIn pagina. Engagement met de lezers is wat ons gaande houdt. Aarzel dus niet om met ons van gedachten te wisselen door hieronder commentaar te geven, onze publicatie op LinkedIn te waarderen en naar ons te schrijven “info@afitac.com”.