Bij AfiTaC zijn we gespecialiseerd in het verstrekken van opleidingen rond contracten voor Project Businesses (Bouw & Infrastructuur, Olie & Gas, Energie & Hernieuwbare Energie Projecten, enz). Deze opleidingen worden aangepast aan uw behoeften en gaan over contractbewustzijn, contractbeheer, onderhandeling, het scoren van contractrisico’s en het oplossen van geschillen.

Hoe stellen we een adequate training voor u / uw team op?

Stap 1: We hebben een gesprek met u over uw behoeften.

Stap 2: AfiTaC maakt de training op maat en zet een platform op voor de voorbereiding (zoals een zelfevaluatie) en voor lectuur vooraf.

Stap 3: Jan Bouckaert, een 20+ jaar expert op het gebied van contracten, geeft de training persoonlijk op uw kantoor of via een webmeeting (zoals afgesproken).

Stap 4: Gedurende een maand na de training blijft het uitwisselingsplatform operationeel. Dit stelt de stagiairs in staat om vragen te stellen, feedback te geven en antwoorden te krijgen over wat ze hebben geleerd, en dit parallel aan de toepassing ervan op het werk.

U krijgt een training op maat door een echte expert met een vergelijkbaar prijsniveau als gestandaardiseerde cursussen die op de markt worden aangeboden.

Beschikbare training

Door te klikken op de categorieën hieronder vindt u enkele voorbeelden van opleidingen die wij beschikbaar hebben.

Uiteraard kunnen op uw verzoek aanvullende of op maat gemaakte trainingen worden voorbereid. Neem contact met ons op via info@afitac.com (of volgens de gegevens op onze contactpagina) en vraag aanvullende informatie of een offerte aan.