U hebt boeken, artikels en blogs over contractonderhandelingen gelezen. Of, nog beter, u hebt een echt trainingsprogramma gevolgd. Iedereen heeft het belang van win-win-onderhandelingen aangeprezen.

Daar bent u nu in uw volgende harde onderhandeling. Alle discussies gaan over aansprakelijkheidslimieten, schadevergoedingen, rechten om het contract te beëindigen enz. Onderwerpen waarbij een beetje meer bescherming voor de ene partij automatisch een beetje minder betekent voor de andere partij. U twijfelt. Zijn deze artikels of trainingen niet realistisch, uw tijd en geld niet waard?

Het antwoord is “toch wel”. Win-win-onderhandelingen zijn echt een uitstekende manier om tot evenwichtige contracten te komen. Maar misschien zijn de artikelen, boeken en trainingen een beetje te theoretisch opdat u gemakkelijk kunt toepassen wat u tijdens uw onderhandelingen hebt geleerd. Houd ons in de gaten op www.AfiTaC.com, waar we enkele concrete casestudies analyseren. U kunt ons ook volgen op LinkedIn als “AfiTaC.com” of op de volgende link “https://www.linkedin.com/company/27190456/“.

 

Link naar artikels (klik op de titels om rechtstreeks te openen):

EPC-contract, casus over win-win onderhandelingen, bonus voor vervroegde voltooiing 

EPC-contract, win-win-onderhandelingen, LNTP voor particulier investeringsproject


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *