Nu we allemaal op vakantie zijn of net terugkomen is het een goed moment om een ​​ontspannen maar kritische zelfevaluatie te doen van onze competenties als commerciële en contract-managers. Dit zal u toelaten om uw groei-objectieven voor het volgende jaar te bepalen.

Voor deze zelfevaluatie zijn 10 onderwerpen zorgvuldig geselecteerd zodat u de beoordeling in 2 minuten kunt uitvoeren. Het is ideaal voor project-, contract- en tendermanagers die actief zijn in bouw, infrastructuur, olie & gas projecten en projecten voor hernieuwbare energie. Als u enigszins buiten deze doelgroep valt, kunt u het uiteraard nog steeds proberen.

Om het kort te houden, moesten we belangrijke onderwerpen voorlopig weglaten. De vragenlijst heeft geenszins de intentie om alle vereiste kennis te behandelen. Het is slechts een representatief staal om de diepte van uw kennis vast te stellen.

Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en zullen door ons alleen worden doorgestuurd naar de e-mail die u kunt ingeven, maar dat is niet verplicht, om het beoordelingsrapport te ontvangen (zonder e-mail adres kunt u toch op “submit” drukken en het resultaat krijgen).

Als u opmerkingen, suggesties of aanmoedigingen hebt, kun u die als een commentaar onderaan dit bericht opgeven.

De onderstaande zelfevaluatie is voorlopig enkel in het Engels beschikbaar.


Welcome to your Commercial and Contract self-assessment

Please select the most representative answer for you on each question. Only take an answer further down the list if all of the preceding answers are also true (except the first answer, of course).

1. Are you familiar with the following types of Customers?

2. Are you familiar with any of the following types of Contracts?

3. Risk allocation between Contractors and Employers

4. Delay and performance liquidated damages

5. Limitations of liability

6. Warranty

7. Bank guarantees

8. Currency risk protection

9. Fiscal Risk

10. Insurance

Thanks for completing your self-assessment.

Please provide your email to receive your assessment report (not mandatory / confidentiality is guaranteed)
Categorieën: Uncategorised

1 reactie

De blog over contracten - "AfiTaC.com" - update over de eerste 6 maanden - AfiTaC.com · 16 mei 2019 op 12 h 13 min

[…] de zomer hebben we een module voor zelfevaluatie gelanceerd: “Tijdens of meteen na de vakantie is een goed moment om zelf uw commerciële en contractcompetenties …“. De resultaten zijn zowel nuttig voor u (om uw ontwikkelingsgebieden te bepalen) als voor […]

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *