AfiTaC is vereerd u Ahmad Shahrour voor te stellen. Hij is recent bij ons bedrijf gekomen als Contract Manager.

Ahmad heeft een masterdiploma in Toegepast Bedrijfsbeheer van de Universiteit Grenoble Alpes en een bachelordiploma in Burgerlijke Bouwkunde van de Amerikaanse Universiteit van Beiroet.

Voordat hij bij AfiTaC kwam, deed Ahmad verschillende internationale werkervaringen op in Frankrijk, Libanon en Qatar. Hij heeft aan verschillende projecten gewerkt op het gebied van contractmanagement, bedrijfsontwikkeling, inkoop en projectmanagement in sectoren variërend van de bouw tot de luchtvaart.

Ahmad zal rechtstreeks met onze klanten werken en hen voorzien van de beste expertise en diensten die AfiTaC te bieden heeft, in coördinatie met Jan Bouckaert, Senior Contract Manager.

Welkom aan boord, Ahmad!

Categorieën: Uncategorised

Jan Bouckaert

Jan Bouckaert is een FIDIC deskundige (Certified Adjudicator/President's list) met 25 jaar wereldwijde ervaring in het onderhandelen en uitvoeren van complexe bouw-, hernieuwbare energie-, energie- en infrastructuurprojecten. Hij is ook gespecialiseerd in contractbeheer, project controls en alternatieve geschillenbeslechting. Tijdens zijn loopbaan woonde Jan in Frankrijk, België, Egypte, India en Portugal en werkte hij voor GE Renewable Energy, Alstom Hydro, Besix/Six Construct. Hij is Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde (Ir) aan de Universiteit van Leuven (KUL, België) en heeft een MBA van ISEG (Portugal). Hij spreekt vloeiend Engels, Frans, Portugees en Nederlands. Jan is de oprichter van AfiTaC, een bedrijf dat advies geeft over internationale aanbestedingen en contracten. Maak gerust verbinding via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/afitac/

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *