Alle rechtszaken worden als volgt aangeduid: ” indiener ” tegen ” verweerder “. In dit geval “CO v ID” is het “coronavirus” tegen “uw ID = U”.

Ofwel levert u gezondheidszorg & essentiële diensten en vecht u de strijd van uw leven -> DANK U !!!!!

Of u bent in thuisquarantaine. In dat geval moet u serieus overwegen hoe u uw tijd zo goed mogelijk kunt besteden.

Kijken naar de stroom van informatie over Covid-19 is goed. Maar, te veel en u kunt gedeprimeerd raken. U moet iets doen waardoor u zich STERKER zult voelen WANNEER HET VOORBIJ IS.

Als u in de bouw of in projectbedrijven zit, stellen wij u voor om deze tijd optimaal te benutten door te LEREN over CONTRACTBEHEER (in brede zin: van aanbesteding, via risico- & contractbeheer, onderhandeling tot aan geschillenbeslechting).

Weet dat onze blog AfiTaC vrij beschikbaar is voor u:

  • Blog posts: informatie die tot nadenken stemt
  • Een speciale sectie gewijd aan het leren van het verbintenissenrecht “law of contracts” en “law of tort” (voor niet-juristen)
This image has an empty alt attribute; its file name is Learning-the-law-of-contract.png

Over AfiTaC

AfiTaC.com is de blog over commerciële en contractuele onderwerpen voor bedrijven in de Project industrieën (Bouw, Infrastructuur, Olie & Gas, Energie & Hernieuwbare Energie, Watervoorziening & Sanitatie, enz). Het doel is het stimuleren van reflectie, bijleren, convergentie naar evenwichtige contracten en positieve geschillenbeslechting. U kunt zich op onze nieuwsbrief abonneren door te schrijven naar “newsletter@afitac.com”. U kunt ook connecteren op onze LinkedIn pagina. Engagement met de lezers is wat ons gaande houdt. Aarzel dus niet om met ons van gedachten te wisselen door hieronder commentaar te geven, onze publicatie op LinkedIn te waarderen en naar ons te schrijven “info@afitac.com”.

Categorieën: Uncategorised

Jan Bouckaert

Jan Bouckaert is een FIDIC deskundige (Certified Adjudicator/President's list) met 25 jaar wereldwijde ervaring in het onderhandelen en uitvoeren van complexe bouw-, hernieuwbare energie-, energie- en infrastructuurprojecten. Hij is ook gespecialiseerd in contractbeheer, project controls en alternatieve geschillenbeslechting. Tijdens zijn loopbaan woonde Jan in Frankrijk, België, Egypte, India en Portugal en werkte hij voor GE Renewable Energy, Alstom Hydro, Besix/Six Construct. Hij is Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde (Ir) aan de Universiteit van Leuven (KUL, België) en heeft een MBA van ISEG (Portugal). Hij spreekt vloeiend Engels, Frans, Portugees en Nederlands. Jan is de oprichter van AfiTaC, een bedrijf dat advies geeft over internationale aanbestedingen en contracten. Maak gerust verbinding via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/afitac/

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *