Alle rechtszaken worden als volgt aangeduid: ” indiener ” tegen ” verweerder “. In dit geval “CO v ID” is het “coronavirus” tegen “uw ID = U”.

Ofwel levert u gezondheidszorg & essentiële diensten en vecht u de strijd van uw leven -> DANK U !!!!!

Of u bent in thuisquarantaine. In dat geval moet u serieus overwegen hoe u uw tijd zo goed mogelijk kunt besteden.

Kijken naar de stroom van informatie over Covid-19 is goed. Maar, te veel en u kunt gedeprimeerd raken. U moet iets doen waardoor u zich STERKER zult voelen WANNEER HET VOORBIJ IS.

Als u in de bouw of in projectbedrijven zit, stellen wij u voor om deze tijd optimaal te benutten door te LEREN over CONTRACTBEHEER (in brede zin: van aanbesteding, via risico- & contractbeheer, onderhandeling tot aan geschillenbeslechting).

Weet dat onze blog AfiTaC vrij beschikbaar is voor u:

  • Blog posts: informatie die tot nadenken stemt
  • Een speciale sectie gewijd aan het leren van het verbintenissenrecht “law of contracts” en “law of tort” (voor niet-juristen)
This image has an empty alt attribute; its file name is Learning-the-law-of-contract.png

Over AfiTaC

AfiTaC.com is de blog over commerciële en contractuele onderwerpen voor bedrijven in de Project industrieën (Bouw, Infrastructuur, Olie & Gas, Energie & Hernieuwbare Energie, Watervoorziening & Sanitatie, enz). Het doel is het stimuleren van reflectie, bijleren, convergentie naar evenwichtige contracten en positieve geschillenbeslechting. U kunt zich op onze nieuwsbrief abonneren door te schrijven naar “newsletter@afitac.com”. U kunt ook connecteren op onze LinkedIn pagina. Engagement met de lezers is wat ons gaande houdt. Aarzel dus niet om met ons van gedachten te wisselen door hieronder commentaar te geven, onze publicatie op LinkedIn te waarderen en naar ons te schrijven “info@afitac.com”.

Categorieën: Uncategorised

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *