« De beste wensen voor 2020! » … Hebt u niet het gevoel dat de meeste wensen die u krijgt mooi maar ook zonder focus zijn? Geen hulp om echt beter te doen in het pas gestarte jaar?

Op uw Projecten in 2020, wens ik dat u meer van uw inspanningen op Contract- & Risicomanagement omzet in ONDERHANDELINGSRESULTATEN.

Is dat nog te vaag?

4 stappen voor beter contractmanagement in 2020

Laat ons het dan opsplitsen in 4 concrete stappen die u kunt uitvoeren:

Beter contractmanagement

Stap 1 – Diagnose: geen aanbesteding meer doen voor Projecten zonder CONTRACT RISICO SCORING toe te passen;

Stap 2 – Onderhandelingsresultaten verkrijgen dankzij betere ONDERHANDELINGSTECHNIEKEN;

Stap 3 – Effectief CONTRACT MANAGEMENT inzetten tijdens de uitvoering van uw projecten. Niet alleen claims, boetes, schadevergoedingen; maar vooral communicatie, anticipatie, oplossingsgerichte meldingen en samenwerking;

Stap 4 – Negatieve punten oplossen door te onderhandelen over een overeenkomst die positief is voor alle partijen ofwel door een neutrale-derde-persoon in te schakelen om uw conflict met ALTERNATIEVE GESCHILLENBESLECHTING snel op te lossen.

Deze 4 stappen kunt u in 2020 gewoon “DOEN” – en dus niet enkel Contract & Risk Management als steriele processen uitvoeren. Zo verkrijgt u de onderhandelde resultaten die u verdient. Blijf dus de blog van AfiTaC volgen om advies te krijgen over de implementatie van deze 4 stappen en beter contractmanagement.

Over AfiTaC

AfiTaC.com is de blog over commerciële en contractuele onderwerpen voor bedrijven in de Project industrieën (Bouw, Infrastructuur, Olie & Gas, Energie & Hernieuwbare Energie, Watervoorziening & Sanitatie, enz). Het doel is het stimuleren van reflectie, bijleren, convergentie naar evenwichtige contracten en positieve geschillenbeslechting. U kunt zich op onze nieuwsbrief abonneren door te schrijven naar “newsletter@afitac.com”. U kunt ook connecteren op onze LinkedIn pagina. Engagement met de lezers is wat ons gaande houdt. Aarzel dus niet om met ons van gedachten te wisselen door hieronder commentaar te geven, onze publicatie op LinkedIn te waarderen en naar ons te schrijven “info@afitac.com”.

Categorieën: Uncategorised

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *