Contractbeheer moet saai zijn? Het lezen en begrijpen van contracten moet beperkt blijven tot een select groepje (voornamelijk advocaten)?

Bij AfiTaC geloven we dat denken en praten over contracten leuk moet zijn!

Hieronder vindt u onze publicaties in de razend populaire serie “contractbeheer & muziek”. U kunt er op klikken en zo toegang krijgen, om te lezen… en te luisteren.

Over AfiTaC

AfiTaC.com is de blog over commerciële en contractuele onderwerpen voor bedrijven in de Project industrieën (Bouw, Infrastructuur, Olie & Gas, Energie & Hernieuwbare Energie, Watervoorziening & Sanitatie, enz). Het doel is het stimuleren van reflectie, bijleren, convergentie naar evenwichtige contracten en positieve geschillenbeslechting. U kunt zich op onze nieuwsbrief abonneren door te schrijven naar “newsletter@afitac.com”. U kunt ook connecteren op onze LinkedIn pagina. Engagement met de lezers is wat ons gaande houdt. Aarzel dus niet om met ons van gedachten te wisselen door hieronder commentaar te geven, onze publicatie op LinkedIn te waarderen en naar ons te schrijven “info@afitac.com”.