opleiding met kwaliteit over contractbeheer

Met trots kunnen we melden dat AfiTaC in november 2020 het prestigieuze Franse certificaat “Qualiopi” heeft ontvangen, na een audit door ICPF van de kwaliteit van onze trainingsactiviteiten.

Kwaliteit is geen eindpunt, het is een doorlopende weg!

Dit betekent:

  • dat we echt rekening houden met uw behoeften en doelstellingen bij het aanpassen van uw training
  • met behulp van innovatieve trainingsmethoden op basis van visuele representaties en veel interactie
  • terwijl we uw feedback zeer ernstig nemen om ons continu te verbeteren.
  • We interageren met, en leren van, de relevante verenigingen (AFCM, IACCM/WC&C, DRBF, CIArb).
  • We passen ons ook graag aan wanneer u enige beperkingen of een handicap heeft.

We gaan verder op deze weg naar een kwaliteitsvolle opleiding in contractbeheer, met inbegrip van contractbewustzijn, risicobeheer, onderhandelingen, enz. We hopen u daar te mogen verwelkomen!

Over AfiTaC

AfiTaC.com is de blog over commerciële en contractuele onderwerpen voor bedrijven in de Project industrieën (Bouw, Infrastructuur, Olie & Gas, Energie & Hernieuwbare Energie, Watervoorziening & Sanitatie, enz). Het doel is het stimuleren van reflectie, bijleren, convergentie naar evenwichtige contracten en positieve geschillenbeslechting. U kunt zich op onze nieuwsbrief abonneren door te schrijven naar “newsletter@afitac.com”. U kunt ook connecteren op onze LinkedIn pagina. Engagement met de lezers is wat ons gaande houdt. Aarzel dus niet om met ons van gedachten te wisselen door hieronder commentaar te geven, onze publicatie op LinkedIn te waarderen en naar ons te schrijven “info@afitac.com”.

Categorieën: Uncategorised

Jan Bouckaert

Jan Bouckaert is een FIDIC deskundige (Certified Adjudicator/President's list) met 25 jaar wereldwijde ervaring in het onderhandelen en uitvoeren van complexe bouw-, hernieuwbare energie-, energie- en infrastructuurprojecten. Hij is ook gespecialiseerd in contractbeheer, project controls en alternatieve geschillenbeslechting. Tijdens zijn loopbaan woonde Jan in Frankrijk, België, Egypte, India en Portugal en werkte hij voor GE Renewable Energy, Alstom Hydro, Besix/Six Construct. Hij is Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde (Ir) aan de Universiteit van Leuven (KUL, België) en heeft een MBA van ISEG (Portugal). Hij spreekt vloeiend Engels, Frans, Portugees en Nederlands. Jan is de oprichter van AfiTaC, een bedrijf dat advies geeft over internationale aanbestedingen en contracten. Maak gerust verbinding via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/afitac/

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *