In deze blog worden specifieke onderwerpen geanalyseerd met betrekking tot contract-, commercieel en projectbeheer. De artikelen omvatten contractvoorwaarden, onderhandeling, standaardcontracten (zoals FIDIC, NEC3, Wereldbank), specifieke contractvormen (EPC, Design & Build) enz.

U kunt aanvullende onderwerpen voor deze blog of artikelen die u als gastblogger zou willen introduceren voorstellen door contact met ons op te nemen. Schrijf hieronder of neem contact met ons op zoals beschreven op de webpagina “Contacteer ons”.

Als u een specifieke vraag over aanbestedingen en contracten hebt, kunt u deze stellen in het gedeelte “Q&A” van deze website.

Categorieën: Uncategorised

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *