In deze blog worden specifieke onderwerpen geanalyseerd met betrekking tot contract-, commercieel en projectbeheer. De artikelen omvatten contractvoorwaarden, onderhandeling, standaardcontracten (zoals FIDIC, NEC3, Wereldbank), specifieke contractvormen (EPC, Design & Build) enz.

U kunt aanvullende onderwerpen voor deze blog of artikelen die u als gastblogger zou willen introduceren voorstellen door contact met ons op te nemen. Schrijf hieronder of neem contact met ons op zoals beschreven op de webpagina “Contacteer ons”.

Als u een specifieke vraag over aanbestedingen en contracten hebt, kunt u deze stellen in het gedeelte “Q&A” van deze website.

Categorieën: Uncategorised

Jan Bouckaert

Jan Bouckaert is een FIDIC deskundige (Certified Adjudicator/President's list) met 25 jaar wereldwijde ervaring in het onderhandelen en uitvoeren van complexe bouw-, hernieuwbare energie-, energie- en infrastructuurprojecten. Hij is ook gespecialiseerd in contractbeheer, project controls en alternatieve geschillenbeslechting. Tijdens zijn loopbaan woonde Jan in Frankrijk, België, Egypte, India en Portugal en werkte hij voor GE Renewable Energy, Alstom Hydro, Besix/Six Construct. Hij is Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde (Ir) aan de Universiteit van Leuven (KUL, België) en heeft een MBA van ISEG (Portugal). Hij spreekt vloeiend Engels, Frans, Portugees en Nederlands. Jan is de oprichter van AfiTaC, een bedrijf dat advies geeft over internationale aanbestedingen en contracten. Maak gerust verbinding via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/afitac/

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *