Onze beste wensen voor 2021 aan de lezers van AfiTaC’s blog en aan onze klanten, partners, medewerkers, leveranciers en vrienden!

Zeggen dat 2020 een moeilijk jaar was, is waarschijnlijk een understatement. Onder deze omstandigheden zijn we bijna beschaamd om te melden dat AfiTaC uitstekende resultaten heeft bereikt en dat we onze doelstellingen hebben overtroffen.

Meer voor 2021… kijk maar eens naar onze infografiek hieronder.

Bedankt voor uw steun! We zitten hier samen in en hopelijk komen we hier allemaal sterker uit.

wensen voor 2021

Over AfiTaC

AfiTaC.com is de blog over commerciële en contractuele onderwerpen voor bedrijven in de Project industrieën (Bouw, Infrastructuur, Olie & Gas, Energie & Hernieuwbare Energie, Watervoorziening & Sanitatie, enz). Het doel is het stimuleren van reflectie, bijleren, convergentie naar evenwichtige contracten en positieve geschillenbeslechting. U kunt zich op onze nieuwsbrief abonneren door te schrijven naar “newsletter@afitac.com”. U kunt ook connecteren op onze LinkedIn pagina. Engagement met de lezers is wat ons gaande houdt. Aarzel dus niet om met ons van gedachten te wisselen door hieronder commentaar te geven, onze publicatie op LinkedIn te waarderen en naar ons te schrijven “info@afitac.com”.

Categorieën: Uncategorised

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *