Een goed moment om terug te kijken naar…

  • tevreden klanten
  • geconsolideerde scope/aanbod
  • verdere ontwikkeling (geschillenbeslechting)

… en om vooruit te kijken: klaar om u in 2020 te ondersteunen met…

  • contractbeheer
  • aanbesteding voor projecten
  • contractonderhandeling
  • contractrisicobeheer
  • commerciële geschillenbeslechting

…. om contract- en risicobeheer om te zetten in onderhandelingsresultaten.

Bedankt voor uw interesse!

Over AfiTaC

AfiTaC.com is de blog over commerciële en contractuele onderwerpen voor bedrijven in de Project industrieën (Bouw, Infrastructuur, Olie & Gas, Energie & Hernieuwbare Energie, Watervoorziening & Sanitatie, enz). Het doel is het stimuleren van reflectie, bijleren, convergentie naar evenwichtige contracten en positieve geschillenbeslechting. U kunt zich op onze nieuwsbrief abonneren door te schrijven naar “newsletter@afitac.com”. U kunt ook connecteren op onze LinkedIn pagina. Engagement met de lezers is wat ons gaande houdt. Aarzel dus niet om met ons van gedachten te wisselen door hieronder commentaar te geven, onze publicatie op LinkedIn te waarderen en naar ons te schrijven “info@afitac.com”.

Categorieën: Uncategorised

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *